Vakantieactiviteiten

In schoolvakanties organiseren wij regelmatig activiteiten voor jeugd. Als er een programma is in een schoolvakantie, maken we dat via deze pagina bekend.

Kindervakantiekamp 2022  'Wij gaan offline  😉 Camp is Loading…'

Even lekker eropuit, een kampeervakantie boordevol activiteiten, dansjes, uitjes en gezelligheid. En in de avond een kampvuurtje.
Herken jij de online versie van een spel? Hoe leuk is het om samen een spel te doen en het buiten te spelen. Het kinderkamp team heeft ze omgetoverd.
Dit jaar hebben we diverse wateractiviteiten, spellen, disco en een aantal verrassingen. Lekker bezig zijn, talenten ontdekken en ook momenten van rust.
Voor het kindervakantiekamp zijn dit jaar 24 plekken beschikbaar. We gaan van maandag 25 juli 11.00 uur t/m donderdag 28 juli 11.00 uur.
We verblijven op locatie Jeugdhuis de Boogaerd , Scouting Don Bosco in Uitgeest.  > Klik hier voor inschrijven

Tienerkamp 2022

Wil jij jezelf deze zomer graag een keer uitdagen en zie je het zitten om samen met ons een week weg te gaan?

Dan is het tienerkamp (in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar) echt iets voor jou. Het kamp vindt plaats van 18 t/m 22 juli in Vierhouten, waar wij zullen verblijven op Safarikamp Bandar. Tijdens deze week hebben we een zeer afwisselend en uitdagend programma in elkaar gezet. Een programma waarin jij de mogelijkheid krijgt om nieuwe vrienden te maken en jezelf op een leuke manier kan en mag uitdagen. We gaan samen met jullie Mountainbiken, het grootste klimparcours van Nederland beklimmen, ook gaan we samen kijken of we de snelste tijd kunnen neerzetten in de escape room.
Lijkt het jou geweldig om mee te doen met het tienerkamp, schrijf je dan snel in! > klik hier voor inschrijven

Timmerdorp

Kinderen 8 t/m 12 jaar uit Heemskerk... opgelet! Timmerdorp gaat weer georganiseerd worden deze zomer. Maandag 22 augustus t/m donderdag 25 augustus kan je weer lekker timmeren, hout sjouwen, samenwerken, en vooral heel veel plezier maken. Timmerdorp vindt plaats op de parkeerplaats van buurtcentrum de Schuilhoek. Van Bronckhorststraat 1, 1962 TV Heemskerk.
Het thema is kastelen en we bouwen op maandagmiddag en -avond, dinsdag overdag, woensdag overdag en avond en donderdagochtend.
Maandag 23 mei tussten 19.00 en 20.30 uur kan je je inschrijven bij buurtcentrum de Schuilhoek.
Kaarten zijn € 20,- p.p.
Er zijn 75  plekken beschikbaar. Vol = vol! Een volwassene kan maximaal 4 kinderen inschrijven.

Werk je graag met kinderen, ben je enthousiast en een teamplayer? Geef je dan op als vrijwilliger.
Meer info of vragen? Neem dan contact op met brenda.zonneveld@metheemskerk.nl of via 06 199 35 966.