Kickboksen jeugd 2022

Wil jij ook gratis kennis maken met de kickboks sport 2022? Meld je dan aan, we trainen elke woensdag van 15.30-16.45 in het buurtcentrum de Schuilhoek.

Kickboksen is een mix van boksen en karate, waarbij het lichaam, maar ook de geest getraind wordt. Het vergroot je conditie, je reactievermogen en je zelfvertrouwen. Kickboksen is uitgegroeid tot één van de meest complete sporten die er zijn voor zowel lichaam als geest. En is geschikt voor, zowel jongens als voor meiden.

De kickboks trainingen in het BC de Schuilhoek worden op een recreatieve manier gegeven, waardoor het toegankelijk is voor iedereen vanaf 11 jaar en ouder.

KOM JIJ MEE TRAINEN ? De trainingen zijn onder leiding van Ger Schulte, jongerenwerker bij Welschap en is een gediplomeerd CIOS sportinstructeur.

Elke woensdag van 15.30-16.45 uur Gratis toegang. Vooraf aanmelden bij Ger Schulte, 0614978741 info: 0614978741 of ger.schulte@metheemskerk.nl
Locatie: BC de Schuilhoek, Van Bronckhorststraat 1, Heemskerk Bij Kickboksen zijn sportschoenen en kleding verplicht.

De lessen zijn gratis, maar er wordt wel inzet en discipline verwacht. Alle boks- en traptechnieken worden getraind en de conditie wordt verbeterd. De activiteit is voor kinderen vanaf groep 8 en deze activiteit is voor zowel jongens als meisjes.

Datums 01-01-2022 t/m 31-12-2022
Dag Woensdag