ACT4 kids 2023

Er is nog plek bij de training met startdatum maart. Bij interesse starten we ook een groep in september. Stuur alvast een e-mail naar Tamara of Marjolijn als je wilt deelnemen.

De training is er voor alle kinderen tussen 9 en 12 jaar, die ergens tegenaan lopen, ergens in vast lopen. Dit zijn bijvoorbeeld kinderen met faalangst, die eigenlijk liever niet naar school gaan en kinderen die moeilijk om kunnen gaan met hun emoties en soms te boos worden, of juist erg in zichzelf gekeerd, etcetera.

De training is er op gericht op verandering van gedrag. De kinderen leren via verschillende vaardigheden om te gaan met moeilijke gevoelens, gedachten en situaties. ACT leert ze om mee te bewegen met dat wat het leven biedt en dus psychologisch flexibel te zijn. We hebben vaak zoveel gedachten over onszelf, of de situatie, die zorgt dat we dingen niet doen, niet durven. Hoe ga je om met deze gedachten?

Het ACT4kids model geeft kinderen en hun ouders handvatten in de toepassing van ACT in hun dagelijks leven. Het is er dus niet alleen voor wanneer je vastloopt, maar ook voor gewoon, voor altijd.

ACT4kids leert mensen hun hart te volgen en de hindernissen die ze daarbij tegenkomen, zoals verlies, falen, afwijzing te nemen zoals ze zijn. Je bent namelijk goed zoals je bent.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten en is geheel kosteloos.

Aanmelden
Mail naar marjolijn.miedema@metheemskerk.nl of tamara.helder@metheemskerk.nl of stel je vragen telefonisch via 06 - 339 56 916.

Activiteit details
Datums 06-03-2023 t/m 15-05-2023
Activiteitbijdrage € 0,00
Dag Maandag
Tijdstip 13:00 tot 14:15 uur.
Maximum aantal deelnemers 6
Aantal bijeenkomsten 8
Periode Elke week
Docent
Locatie De Schuilhoek

MET Heemskerk is onderdeel van WelschapSocius Groep