Bordspellenavond 18+ 2022

Het spelen van gezelschapsspelletjes samen is weer helemaal hot. Telefoons weg, televisie uit en echt even tijd doorbrengen met elkaar. Een paar korte (kaart)spelletjes of een spel dat de hele avond in beslag neemt, alles is mogelijk. Het kan fijn en makkelijk zijn om thuis te spelen, maar gezamenlijk met (nieuwe) vrienden, maakt het nóg leuker.

Wanneer
Elke eerste zaterdag van de maand (behoudens de zomervakantie) is er om 19.00 uur een bordspelavond voor volwassenen in buurtcentrum het Spectrum (Lauraplein 1 in Heemskerk). We spelen diverse toegankelijke spellen zoals Azul, Codenames, Ticket to Ride of Carcassonne, maar ook voor de fijnproever is er wel iets te spelen. Nieuw of juist veel speelervaring? Iedereen is welkom! Dit jaar zijn de avonden nog op 2 juli, 3 september, 1 oktober, 5 november en 3 december.

Kosten
€ 1,50 per keer (exclusief consumpties). Van te voren aanmelden kan, maar binnenlopen mag ook.

Mail voor meer informatie naar spectrum@metheemskerk.nl of bel 088 - 88 76 810.

Datums 02-07-2022 t/m 03-12-2022
Dag Zaterdag