Relaxing Energy Gym 2022 - 2023

Wanneer we in balans zijn, is het lichaam het beste in staat om zichzelf te genezen. Met Relaxing Energy Gym krijgt u een waardevolle gids om u te helpen de oorzaken van specifieke fysieke, emotionele en psychologische gezondheidsklachten te ontdekken. U werkt bewust aan uw fysieke, geestelijke en emotionele welzijn.

Bij een teveel aan stresshormonen kunnen we allerlei klachten krijgen. Stress kan in onze schouders en rug gaan zitten en deze pijnlijk en gevoelig maken.

Met Relaxing Energy Gym leert u stress los te laten en flexibiliteit en kracht op te bouwen met gymoefeningen uit Yoga, Pilates en Energetische ontspanningstechnieken. Hierdoor voelt u zich meer gefocust en kalm.

Souplesse is van belang als u ouder wordt, maar het lichaam versterken ook. Daarom ligt de focus in deze lessen onder andere op het soepeler en sterker maken van de rug en gewrichten.
Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig opgebouwde serie bewegingen, rekoefeningen en houdingen op muziek creëren een holistische work-out die het lichaam in een toestand van rust, harmonie en balans brengt.

In de lessen leert u ook hoe u emoties en hormonen in balans brengt d.m.v. een vorm van Yoga-gym die het lichaam ondersteunt in het ontgiftingsproces en hoe dit u jong houdt.

Voor wie is het geschikt?
Relaxing Energy Gym is geschikt voor deelnemers van iedere leeftijd en niveau. Er is geen voorkennis van Yoga of Pilates vereist. De oefeningen zijn altijd veilig en er is voldoende gelegenheid om alle bewegingen en posities aan te leren.

Bekijk een opname van de les
IJmond nieuws heeft een video gemaakt van de lessen. Deze is hier te bekijken.

Afhankelijk van de hoogte van het bruto gezinsinkomen, is korting mogelijk op deze cursus. Kijk voor de voorwaarden bij de algemene cursusinformatie.

De activiteitenbijdrage geldt voor een heel seizoen. Indien u later start, betaalt u alleen de resterende lessen.

Activiteit details
Datums 13-09-2022 t/m 11-07-2023
Activiteitbijdrage € 205,00
Dag Dinsdag
Tijdstip 09:00 tot 10:00 uur.
Maximum aantal deelnemers 15
Aantal bijeenkomsten 35
Periode Elke week
Docent Angeles van de Bos-Hernandez
Locatie Het Spectrum
Terug naar Volwassenen Inschrijven op deze activiteit

MET Heemskerk is onderdeel van WelschapSocius Groep