Scootmobiel-groep De Rondrijders 2022

Lijkt het u leuk om samen met andere bewoners, onder begeleiding van een ervaren vrijwilliger, met de scootmobiel naar buiten te gaan?

Op basis van de ervaringen van vorig jaar, gaan we dit jaar opnieuw met de scootmobiel naar buiten.

Deze activiteit is voor scootmobielers jong en oud, die: zelfstandig zijn, het fijn vinden om onder de mensen te zijn, een frisse neus willen halen, gezellig, veilig én verantwoord willen rijden. De tocht duurt 2 tot 4 uur.

Zelf meenemen
Goed humeur, lucht in de banden, volle accu, water, eten, wat geld, duinkaart, mobiele telefoon, verzekeringsgegevens, gegevens technische dienst.

Als dit wat voor u is, meld u dan aan bij karin.koks@metheemskerk.nl of via 06-19965444. Of neem voor meer informatie contact op met Gré Koning via 06 - 51 435 805.

Oproep
Dit jaar is er bij deze activiteit, een ervaren vrijwilliger gevonden die graag de deelnemers wil begeleiden bij de uitstapjes. Wij zijn op zoek naar een collega vrijwilliger die deze groep ook wil begeleiden.

Bent u bekend met de routes in de buurt en bent u handig om een groep te begeleiden? Meld u dan aan via karin.koks@metheemskerk.nl.

Datums 17-05-2022 t/m 31-12-2022
Dag Donderdag