Ondersteuning

Onze dienstverlening is vertrouwelijk en gratis. Een verwijzing is niet nodig.

MET in uw wijk

De sociaal werkers ondersteunen ideeën voor activiteiten en buurtacties. Zij brengen bewoners met elkaar in contact  en stimuleren hen om hun talenten in te zetten en leggen verbinding met (andere) organisaties. Jeugd- en jongerenwerkers zijn vaak op straat aanwezig, geven informatie en advies en begeleiden de inloop bij jongerencentrum Inside54. Zij zijn een aanspreekpunt voor jongeren in hun eigen omgeving.

Maatschappelijke dienstverlening

Maatschappelijk werkers, jeugdmaatschappelijk werkers, ouderenadviseurs en sociaal raadslieden, adviseren en begeleiden inwoners bij vragen of problemen over financiën, schuldhulpverlening, relaties, werk, jeugd, ouder worden, wonen en voorkomen uithuiszetting, verlies en rouw . Zij denken mee en zoeken samen met jou naar een oplossing of passende ondersteuning.

Deelgenotengroepen

MET Heemskerk biedt verschillende mogelijkheden aan voor deelgenotengroepen. Hierbij werken we samen met bijvoorbeeld de Zorgspecialist (Odense) en andere partners in de regio. Heb je belangstelling voor een deelgenotengroep, dan kun je contact opnemen met Ingrid Dudink: 06 48457632.

Serviceplein

MET Heemskerk werkt samen met de gemeente Heemskerk, het Centrum voor Jeugd en Gezin, MaatjeZ, MEE & de Wering, IJmond Werkt! en de wijkverpleegkundige van de ViVa! Zorggroep op het Serviceplein. 

Voor al je vragen over werk, inkomen, zorg of welzijn kun je ook terecht bij het Serviceplein.

MET Heemskerk is onderdeel van WelschapSocius Groep