Peuters tot 4 jaar

Peuter & Ouderochtend

Een gezellige ochtend voor kinderen van 0 tot 4 jaar met hun ouders, opa`s, oma`s of verzorgers. Een praatje maken, koffie drinken, ervaringen uitwisselen en vragen stellen over de opvoeding, terwijl kinderen lekker kunnen spelen, zingen of dansen.

  • Kinderen kunnen spelen, bouwen, fietsen, kleien, kleuren, wat ze zelf willen. We lezen de kinderen voor. Voor de allerkleinsten hebben we speelkleden.
  • Halverwege de ochtend krijgen de kinderen wat te drinken en fruit. Aan het eind van de ochtend ruimen we samen op en sluiten af met een kringspelletje.

Ondersteuning bij de opvoeding

De Peuter & Ouderochtend is voor kinderen een goede voorbereiding op peuteropvang. Professionele beroepskrachten begeleiden de ochtend. Zij hebben hulp van vrijwilligers. 

MET werkt samen met het consultatiebureau, Centrum voor Jeugd en Gezin, en VVE Thuis. Ook zijn wij bekend met het opvoedingsondersteuningsprogramma Triple P.

Wanneer

Maandag en vrijdag van 9.45 tot 11.15 uur
Buurtcentrum het Spectrum, Lauraplein 1, 1961 GP Heemskerk

Dinsdag van 9.45 tot 11.15 uur
Buurtcentrum de Schuilhoek, Van Bronckhorststraat 1, 1962 TV Heemskerk

Donderdag van 9.45 tot 11.15 uur
Kindcentrum de Marel, Duitslandlaan 7, 1966 XA Heemskerk

Op feestdagen, in de schoolvakanties regio noord en de eerste en laatste week van het schooljaar is er geen Peuter & Ouderochtend.

Kosten

€ 1,50 per keer (contant)

Informatie & contact

E amber.veldhoen@metheemskerk.nl  T 06 149 78 727
E silke.brosig@metheemskerk.nl  T 06 282 21 304 (ma, di, do, vr)

MET Heemskerk is onderdeel van WelschapSocius Groep